over-ons-congres-redactie  

CongresRedactie is opgericht door twee journalisten met brede ervaring

Bert Pots en Joost Zonneveld beschikken over een breed netwerk van zelfstandige journalisten, fotografen, onderzoekers, filmmakers en ontwerpers. Voor iedere opdracht zoeken zij samenwerking met de beste partners.

Joost Zonneveld (1973) heeft meer dan tien jaar ervaring als zelfstandig journalist, tekstschrijver en onderzoeker. Artikelen van zijn hand verschenen onder meer in Het Parool, NRC, de Groene Amsterdammer en vakblad Nul20, over het woonbeleid in de regio Amsterdam. Joost Zonneveld is geschoold als cultureel antropoloog, werkte als beleidsonderzoeker en deed in samenwerking met verschillende partijen onderzoek op het gebied van onder meer wonen, ruimtelijke ontwikkeling en waterbeleid.

Bert Pots (1959) heeft meer dan dertig jaar ervaring als journalist, tekstschrijver en communicatieadviseur. Hij verzorgt journalistieke producties voor dagbladen en vaktijdschriften en levert tekstbijdragen aan gelegenheidspublicaties. Ook heeft hij ruime ervaring in de ontwikkeling en eindredactie van vaktijdschriften en magazines. Journalistieke technieken worden door hem ook gebruikt voor het schrijven van teksten voor websites, nieuwsbrieven en andere publicaties van belangenorganisaties, maatschappelijke ondernemingen en bedrijfsleven.

Met deskundige partners bewegen wij ons op diverse maatschappelijke terreinen. Bouwen, wonen en duurzaamheid. Stedelijke ontwikkeling. Zorg, welzijn en diversiteit. Arbeid en vrije tijd. Media. Wetenschap.


Menu