mission-statement-congres-redactie  

CongresRedactie maakt kennis toegankelijk

Steeds meer partijen in de samenleving zien in dat het delen van kennis van essentieel belang is voor hun toekomst. Nieuwe inzichten helpen overheden, bedrijven en instellingen bij het verbeteren van producten of diensten. CongresRedactie maakt die kennis toegankelijk.

CongresRedactie: effectief in delen van kennis

Professionals zoeken elkaar veelvuldig op om van elkaar te leren. Congressen en conferenties zijn broedplaatsen voor vernieuwing en verandering. Hoe houden we waardevolle ideeën en oplossingen vast? CongresRedactie is daarbij behulpzaam. Door kennis te ontsluiten, hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden, trends te onderkennen en de relevante inhoud op een aantrekkelijke manier te presenteren. Wij bewegen ons op diverse maatschappelijke terreinen. Bouwen, wonen en duurzaamheid. Stedelijke ontwikkeling. Zorg, welzijn en diversiteit. Arbeid en vrije tijd. Media. Wetenschap.

CongresRedactie: het team

CongresRedactie kan een beroep doen op een netwerk van ervaren journalisten.
Zij zorgen voor duiding, samenvatting en hedendaagse presentatie in tekst en beeld. Voor de deelnemers, maar zonodig ook voor de professionals in de buitenwereld.


Menu