over-bert-pots-congres-redactie  

CongresRedactie zoekt voor iedere opdracht samenwerking met de beste partners

Bert Pots beschikt over een breed netwerk van ervaren, professionele journalisten, fotografen, onderzoekers, filmmakers en ontwerpers. Voor iedere opdracht zoekt hij samenwerking met de beste partners.

Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring als journalist, tekstschrijver, communicatieadviseur, gespreksleider en bladenmaker. Hij verzorgt journalistieke producties voor dagbladen en vaktijdschriften en levert tekstbijdragen aan gelegenheidspublicaties. Ook heeft hij ruime ervaring in de ontwikkeling en eindredactie van vaktijdschriften en magazines.

Journalistieke technieken worden door hem ook gebruikt voor het schrijven van teksten voor websites, nieuwsbrieven en andere publicaties van belangenorganisaties, maatschappelijke ondernemingen en bedrijfsleven. Daarnaast staat hij veelvuldig op het podium voor openbare interviews, de leiding van debatten en conferenties en het voorzitten van vergadersessies. Hij is vaardig en vakkundig, accuraat en actueel, vriendelijk en betrokken.

Met deskundige partners beweegt CongresRedactie zich op meerdere maatschappelijke terreinen. Bouwen, wonen en duurzaamheid. Stedelijke ontwikkeling. Zorg, welzijn en diversiteit. Arbeid en vrije tijd. Media.


Menu